Friday, July 17, 2009

hujung minggu (1)

serius minta maaf banyak2 aku memang lah tersangat sibuk kebelakangan ini. sibuk dengan kerja satu hal, sibuk dengan kelas lagi. yerlah aku kan berstatus extend. perghhh aku dah kire super senior dah nih. hahhaha kalau x sedar2 jugak tak tahu lah. meskipun aku sibuk sepanjang minggu namun hujung minggu aku byk aku habis kan dengan rakan-rakan aku. kire sebulan yang lepas aku balik ke seremban bertemu dengan rakan2 yang agak lama jugak tidak aku ke temui. jadi berikutan hujung minggu itu masing-masing ada, kami berekspedisi ke Port Dickson untuk ber'BBQ'.

aku dan Fauzee Wong (muke nampak tenang sebab yus memandu dalam bandar)

pemandu kami Yus


aku dan Fauzee (muke tak tenang sebab Yus memandu di Highway, serius aku nampak jarum meter pusing dua kali....)

Fauzee Wong dengan gaya ala2 mandor estet getah Labu.

aku tak tahu sape lantik si Fauzee nih jadik mandor. (habis bergaya dah tu)


nampak macam normal tapi tidak

Chef Adam dengan Ayam2 nya

lagi sekali aku ingatkan nampak macam normal tetapi tidak

tengok aku dah cakap tak normal diorang nih

ayam2 yang menjadi santapan kami malam itu...

nampak macam x normal tapi tidak

celake diorang pakse aku duk kat tgh sebb nak kasik aku mati dulu..

nampak macam normal tapi tidak

kepuassan....

khairi kesangapan ayam.

muke masing2 macam sial kasi pressure itu chef supaya ayam cepat masak

pemandu



6 comments:

F@uzee said...

nasib korang ah aku jadi mandor... aku nk bakar ayam tak bagi... tgk je cukup la... ha3!!!

Anonymous said...

hahaha!!!best gak extend ni beb.masih rmi junior yg tkot ngn aku,kah3...

neway,bestnye bbq!!!hopefully kalo kte wat reunion buat bbq gak...

-haf-

sang kamen said...

x nak.... nnt aku lah yg jadik tukang bakar xmo... xmo.. xmo...

Basuh Baju said...

mmg tak normal..haha

muffakiratul mukminah said...

assalammualaikum arip, lama x menjengah blog arip nih.... sibuk ~huhu~ nice bbq rasa macam nak balik umah nak buat lak hua3 tp xde sape nak membakarnya teringt bbq masa kat cahaya gemilang... ramai2 berkumpul fuh! bestnya!!!

Dorky Guy said...

ceh.. hang rupanya kamen rider ni..hahahahahahaha serius aku baru tau -budak food tech