Wednesday, October 7, 2009

waterfall hunting

Hahaha lama gile aku tak update blog aku nih. sori lah kawan bukan saja-saja tak nak update. Tapi tak mengape aku update cerita best kali. Baru-baru nih(baca: 3 jam yg lepas) ada kegilaan baru melanda antara aku dengan legolicious. Hah waterfall hunting namenye atau bahasa melayunya pemburuan air terjun yang maut. So bawah nih aku upload photo yang baru aku tangkap 2 jam yang lepas.
Lokasi adalah rahsia. Jadi kalau mana-mana pengarah iklan syampu berminat nak buat shooting or ada rasa-rasa nak buat amek lokasi nih jadi tempat buat interview macam majalah mangga boleh lah hubungi pihak bekalan air yang berdekatan dengan rumah anda.


(legolicious rasa tak sedap hati sebab nampak kawasan macam ade bangsa yang tak bertanggungjawab buang sampah di sini)


(segala macam sampah ada. nasib baik xde budak kecik)
(budak nih telepon informer sebab dah rasa macam tak betul)
(hah korang nampak tak?)
(nampak tak?)
(nampak tak??)
(mamat nih macam tak pernah jumpa air terjun)
(perhatikan mamat nih tengah tangkap gambar ikan duyung yang tengah menyelam di situ)
(terus rasa macam nak jadi model iklan syampu)
(amcam laju tak air die??)

So sebab kitorang mengalami kekangan masa aku tak dapat nak terjun dalam air nih. Lagi pun takde baju spare. Nak mandi bogel rasa macam tak sanggup pulak nak lari kene kejar dengan orang kampung.
Jadi next hunting mungkin nak terus mandi. Tadi dapat information untuk new location pulak. tengoklah kalau sempat aku update lagi blog nih.

7 comments:

Anonymous said...

oii...lagu gua jgn lupe ha..

Haf said...

selamat mandi-manda lah arep ek?

p/s:ntah nape aku rase bese je air terjun tu...

Syahidah Mahassan said...

hoho, dah tukar layout baru, tapi napa banyak sangat bandwith upgrade to pro,

by the way, aku tukar url blog,

http://syahidahmahassan.blogspot.com/

Mark Yoe CR said...

ape2 hal.. ko tengoklah blog aku yang baru ini..
www.ticket2perhentian.blogspot.com

Afzainizam said...

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME—WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME.WORLDCUP  
╔══╦══╗╔╦══╗  
╚═╗║╔╗║║║╔╗║    
╔═╝║║║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║╚╝║    
╚══╩══╝╚╩══╝
SAY.NO.JUDI.BOLA
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
WELCOME-- WELCOME-- WELCOME
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

ekin_jommasak said...

cntik air kat mna ni???
salam perkenalan.......

faiz fakhirin said...

errrrr....camtu ker..