Monday, May 25, 2009

maaf kan aku

sori lah aku betul2 tidak ada masa untuk aku membuat sebarang entri sepanjang 2 minggu yang lepas. bukan ape, sekadar sibuk dengan kerja-kerja RA yang Dr Nik bagi. Baru-baru nih aku baru jer selesaikan pe'dokumen'an (betul ke term yang aku guna ini) semula laporan EIA yang doktor ada. tidak lah susah sangat sebenarnya. cuma sedikit leceh kerana perlu meng'scan' semula dokumen-dokumen yang sedia ada. so sepanjang 2 minggu yang lepas aku abekerja menggunakan desktop yang sedia ada di pejabat kerana aku malas nak install kan scanner ke dalam laptop aku. jadik memang tidak ada masa untuk menulis dan mengupdate blog aku ini. sekadar memberi komen-komen bernas di blog-blog yang aku ikuti. aku tahu ramai yang menganggap aku sekadar tahi-tahi ayam dalam menulis blog ini. TIDAK. aku betul-betul serius dalam penulisan blog kali ini. Oleh sebab itu aku tidak mahu mengeluarkan entri yang hanya sekadar melepaskan batuk ditangga. jadi betul aku sememangnya bersungguh-sungguh dalam menulis blog percaya lah.

1 comment:

yoyoey said...

hang kena hayati bait2 lagu kak sit aka siti nurhaliza yangbertajuk "percayalah" dan yang berbunyi "percayalah... kasihmu lama tersulam, diruang paling dalam, terlalu jauh tak terselam... kuakui... dugaan datang jua pergi, relaku menghadapi, dengan harapan suci, doa bersemiiii....."
p/s: percayalah pada ketentuan qada' dan qadar NYA